HaleyDewit Club
Join
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
Dierenvriend Leona Lewis is razend op de organisatoren van "Britain's Annual Grand National race", een prestigieuze paardenrace. De dieren worden er afschuwelijk behandeld, vindt de zangeres van "Bleeding Love".

Het evenement vond zaterdag plaats in Liverpool en zorgde onmiddellijk voor heel wat woede bij dierenrechtenactivisten. "Teveel dieren moesten achteraf worden afgemaakt omdat ze te zware verwondingen hadden opgelopen." Ondanks enkele ingrepen aan het parcours, zoals zachtere hagen, stierven twee paarden tijdens de voorbereidingen van het evenement. "F**k de Grand National. Misschien moeten we die kleine ***** die op die paarden rijden maar eens tegen de grond slaan. Wat een onzin", klonk het op Twitter. (Belga / ANA)
posted by HaleyDewit
Actrice Vanya Wellens, die Femke speelt in de één-soap 'Thuis', is zwanger. Over twee maanden verwachten zij en haar partner Jo Anthonissen hun tweede kindje. Het gezin is dolgelukkig met het goede nieuws.

De 33-jarige actrice is al 7 maanden zwanger maar wachtte om het nieuws bekend te maken tot ze haar bolle buik niet meer kon verstoppen. "De zwangerschap verloopt vlot en we zijn in de wolken met de komende gezinsuitbreiding", aldus de actrice. "We houden wel nog geheim of het een jongen of een meisje wordt." Anja heeft al een dochter van twee jaar oud, Zita. (Belga / Belga)
“I can do this all night long, you know” Charlene said a little bored. She had been cutting into Tyler’s body if she felt he wasn’t answering her questions in all honesty. And so far he hadn’t any answered any question in all honesty. “I’m wondering” she said slowly and sinister. “if you’d be so unwilling if it were Caroline hanging here”
“If you touch her I’m going to rip your head off!” Tyler snapped threatening.
“Yeah, good look with that” Charlene replied sarcastically, with a look at the chains. “Okay, I’ll make it easy for you. Answer one question and...
continue reading...
added by HaleyDewit
Source: google
posted by HaleyDewit
This is my first rap song. It's about my co-worker. It's not very nice. Also, somewhere there's the line 'i don't mind being the hottest chick around' I usually don't say those kinds of things. She just really pissed me off.

Talking shit like a twit
That’s all you can do
But when it comes down to it
Nothing gets through to you

You’re all big talk
But you got no game
And this poor me crap
Is really fucking lame

Who the hell are you
To play victimized
We’ve all got issues, bitch
But I guess yours are worse than mine

If you’d be the honest person
You claim to be
You wouldn’t talk third
person singular...
continue reading...
added by flowerdrop
added by HaleyDewit
video
onerepublic
i lived
music video
added by HaleyDewit
video
black veil brides
in the end
music video
video
ed sheeran
thinking out loud
music video
added by drewjoana
Source: https://www.facebook.com/pages/There-is-only-One-Tree-Hill-and-its-your-home
added by HaleyDewit
Source: google
Reese Witherspoon en haar man Jim Toth zijn dit weekend gearresteerd in de Amerikaanse stad Atlanta nadat de actrice een politieagent had beledigd.

De hoofdrolspeelster van "Legally Blonde" reed met haar man Jim Toth in de vroege morgen door Atlanta, toen een politieagent het koppel deed stoppen. Volgens de agent reed het koppel op een rijvak waar auto's niet mogen rijden.
Entertainmentwebsite Variety.com kon een kopie van het proces-verbaal inkijken en onthulde dat Witherspoon gebruik maakte van haar internationale bekendheid om een boete te ontvluchten.
"Mevrouw Witherspoon vroeg of ik...
continue reading...
added by LovingLucy
Source: LovingLucy
added by mjlover4lifs
video
music video
lea michele
cannonball
added by HaleyDewit
Source: google
added by HaleyDewit
added by flowerdrop
added by HaleyDewit
Tom Felton, de kleine blonde schurk uit de Harry Potter-saga, zal niet zo snel voor het altaar terechtkomen, en ook kinderen ziet hij niet onmiddellijk zitten.

Hij speelt nochtans aan het einde van de 'Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 2' met de 24-jarige Jade Gordon, ook in het echte leven zijn vriendin, een stel. "Het was erg leuk om voor enkele dagen man en vrouw te spelen, en een kind te hebben. Maar na drie dagen is het dan ook wel genoeg geweest," zo zegt hij aan het Amerikaanse blad People. Felton ontmoette zijn vriendin tijdens opnames, waar ze werkte als assistent van de stuntcoördinator. Sindsdien zijn ze al drie jaar samen. In de Potterfilms gaat hij door het leven als Draco Malfoy, kleine schurk en tegenstander van Harry Potter. (Belga / OSN)
added by HaleyDewit