Når det kommer til ugg støvler, der synes at være tre slags mennesker. Dem, der elsker ugg støvler, dem, der hader ugg støvler, og dem, der bare ikke sikker på hvad ugg støvler er--, men når de finder ud af, de vil falde ind under en af de første to kategorier.

Så, første, lad os løse dem af jer der endnu ikke ved, hvad en ugg støvle er. Pleje og bære tips vil følge.
UGG støvler - hvad er de?

Traditionelt har betegnelsen "ugg boot" henviste til en stil af australske boot lavet med fåreskind.

Under første verdenskrig, piloter bar en fleece-foret "HØRM" (flyvende ugg) boot, og en type af ugg støvle var også slidt i Australien så tidligt som i 1930s af landmænd, der ønsker at holde fødderne varme. I 1960 ' erne australske surfere ville sætte på ugg støvler til varme deres fødder efter kommer ind fra ridning bølgerne, og folk i Australien ville ofte bære ugg støvler rundt omkring i huset under de milde vintre.

Mens flere australske virksomheder stadig fremstilling disse støvler, er "UGG" også et varemærke tilhørende støvlerne fremstillet af et amerikansk firma, "UGG Australia." Så mange af de australske producenter nu er markedsføring, hvad var formelt kendt som "ugg støvler" som "australske fåreskindsstøvler."

Uanset om du kalder dem "fåreskind støvler" eller "ugg støvler", de er utrolig varm og blød, og er blevet et stort hit med berømtheder og trendsættere både i de forløbne år. Oprah, Paris Hilton og flere andre berømtheder er anerkendt fans af ugg støvler.
Hvor navnet "Ugg Boots" stammer fra

Legenden har det, at "ugg" er forkortelse for "grimme" - så "ugg støvler" tilsyneladende betød "grimme støvler." I årtier var "ugg" generisk betegnelse for fåreskindsstøvler lavet i Australien. Ordet var så almindeligt at det blev fundet i australske ordbøger, og ugg støvler var også kendt som "ug" eller "uh" støvler.

Men i USA, når folk refererer til "UGG støvler," de taler normalt om støvler lavet af Deckers udendørs Corporation, er moderselskab for "UGG Australia."

Så hvis du er på rejse i verden og tale om fodtøj, er det godt at vide, at når betegnelsen "ugg boot" bruges, det kunne være at henvise til en australsk fremstillede fåreskind boot, eller start i populære mærkenavn.
Stilarter af fåreskind og Ugg støvler