Ounce för uns vill absolut ingenting som isolerar mot kylan ganska gåsdun Parkas. Canada Goose Expedition Parka förstår detta och har nu skapat ett märke av Canada Goose Parka som hjälper till att hålla kylan utomhus vinter aktiviteter bort. Och med 40 decennier av utomhus leveranser design och testning erfarenhet du är medveten om du skaffar en kvalitetsprodukt som är verkligen tålig och kommer att uthärda vad du sätta ihop på det.
Kanadagås Johnsson
Nu på normalt i ett objekt som kommer att göra Kanada gåsen Johnsson konfrontera kvinnors down jacka sådan en toasty kappa; alla ned. Ungerska goose nedåt används uteslutande i alla sina ner varor och innan den kan användas det bör passera tre olika tester. Loft, fukt motstånd och kapacitet återfå loft efter komprimering är allmänt testade och bara ner som passerar måste användas i en ner jackor.
Fyll power står som ett mått på alla värme-till-viktförhållande plus sammanpressbarhet. Dessa två åtgärder är vad ger gås överkomliga det bra isolerande förmåga. Att mäta träda i kraft en doft av ner är placerade i en graderad cylinder samt plats den upptar är normalt då mätt. Gåsdun från 550 till 900 belastning power sortimentet är verkligen vad de försöker använda i alla sina ner varor.
550 Fylla nedåt funktioner högt vikt-till-värme-förhållande som används främst för att ge en låg vikt isolator.
600 Fylla ner är en bra isolator över ett bra utbud av miljöförhållanden.
700 Fylla ner kan beskrivas som lätt isolator som framgångsrik i extrem kyla.
800 + Fylla ner erbjuder en enastående isolerande förhållandet eftersom hög kluster som hjälper dig att fjädern förhållandet. Det har dessutom en enorm loft och sammanpressbarhet faktor att de mindre nedgångar inte kommer att kunna matcha.
900 Fylla ner används uteslutande av din North Face och är den högsta topp kvalitet gås ned tillgängliga i skönhet butiker. Det är oerhört komprimerbar och ståtar med överlägsen värme-till-viktförhållande.
Akilleshälen angående ner är vätska; om det blir blött förlorar det sin loft och dess särskilda isolerande förmåga. Den Kanada gåsen gäller dess tålig vattentät (DWR) finish i yttertyget möte och blixtlås av USB-portarna dunjackor att bygga jackor som är vattenavvisande och bibehåller den isolerande förmågan.
För mycket tutande även för en gås
Var man kan hitta en billig duntäcke
För den aktiva utomhus kvinnan som älskar vintern månader månader det är tufft att slå den värme, komfort och hållbarhet på North Face kvinnor dunjacka.