ja obozavam Mariana(lali)esposito.ako saka da se dopisuva so mene mojot msn e:ljupka _karafilova2hotmail.com a mojot a dokolku mojot skupe e ljuoka.karafilovska i neka ne se plasi znam spanski .ja pozdravuvam
ja obozavam mariana esposito ako saka da se dopisuva so mene mojot msn e ljupka_karafilova@hotmail.com a mojot skupe e ljupka. karafilovska ja pozdravuvam mariana esposito.neka ne se plasi znam spanski!love you!love you!love you!love you!love you!
i am your bigest fan and i would like to talk with you my msn is jehonafejzulahu@hotmail.com i love you so much i dont know spanish but ido know english so if you ever want to talk you can talk to your number one fan.I Love You
i dont like them anymore that much.And for those who dont know where is Macedonia:South europe,Balkan,middle Balkan.Neighbours:Serbia,Albania,Bulgarria,And greece(i hate them.
25000 km2 2 milion people.Learn Geography.MACEDONIA THE BEST!!!!
so ako taka rekla?so ima vrska dali e masko ili zensko.ne toa do kultura.abe deca deca...loool ''od kade toa go nauci''...pa moze saka...so da praime koga se ubavi(ne mnogu)
Ola,it's me,Mariana Esposito! I don't know Macedonian but I know English,a litlle...so,who knows my adress tell it to me,and I will say that it's like that or no...cao.
I love Casi Angeles!!!!!!!! I wish they wold come here in Macedonia! But maybe they don't eaven know that there is a country named Macedonia!!!! Pleasee Casi Angeles come to Macedonia!!!! Please!!!!!!!!! I want to seee you all!!!!! ................ please, please, please.........................
and I want to see casi angeles in macedonia
25000 km2 2 milion people.Learn Geography.MACEDONIA THE BEST!!!!
the next month emilia and piter are coming here :P