Belgium Club
Join
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
posted by HaleyDewit
In de populaire serie Thuis op één keert Bram terug uit Ibiza. Het personage wordt gespeeld door Bert Verbeke. Bram is een populair personage in de serie en heel wat fans kijken uit naar zijn terugkeer.

Het is geleden van 26 oktober dat Bram nog te zien was in de serie. In die aflevering vertrok het personage met de noorderzon en liet hij alles en iedereen achter om naar Ibiza te trekken. Verbeke moest een tijdje zijn activiteiten in de serie Thuis stopzetten, vermits hij meespeelde in de musical Ben X en hierdoor enkele maanden niet beschikbaar was voor de populaire één-serie.
In Thuis mag Bram zich opmaken voor een stevig onthaal. In de serie is bekend geraakt dat zijn ex-vriendin Jana (gespeeld door Joy Anna Thielemans) zwanger is door hem. Hoe zal ze op zijn terugkeer reageren? (Belga / MVL)
added by HaleyDewit
Source: showbizzsite.com
added by HaleyDewit
video
belgium
mag ik u kussen
miet smet
added by HaleyDewit
Source: showbizzsite.com
added by HaleyDewit
Source: showbizzsite.com
Sam De Bruyn, presentator op één en Studio Brussel, is afgelopen weekend het slachtoffer geworden van happy slapping. Hierbij kiest een groepje willekeurig een persoon uit om in elkaar te meppen en legt men dit vast op een mobiele videocamera.

De Bruyn was onderweg naar zijn woning in Ledeberg, een deelgemeente van Gent, toen hij plots werd aangevallen door een groepje. Hij was daarvoor gaan dj'en en uitgeweest in Club 69.
De Bruyn liep hierbij enkele kneuzingen op en twitterde de razernij van zich af. "Net klop gehad aan de reep. Zomaar. Happy slapping. BLIJF UIT MIJN STAD, achterlijke eikels!! Chance dat 'm ni deftig kon meppen", twitterde hij. (Belga / Belga)
Gemiddeld 1.094.260 televisiekijkers hebben gisteravond afgestemd op de finale van 'De slimste mens ter wereld', waarmee Vier een marktaandeel van 40,8 procent boekte in de commercieel belangrijke doelgroep VVA (verantwoordelijke voor aankopen) 18-54. Dat deelde de commerciële zender mee.

Op het piekmoment waren er 1.217.414 kijkers. Precies 995.198 mensen keken volledig live. Het tiende seizoen van 'De slimste mens ter wereld', dat voor het eerst op Vier werd uitgezonden, behaalde zo uiteindelijk gemiddeld 836.108 kijkers en 30,3 procent marktaandeel in de bovengenoemde doelgroep. In totaal...
continue reading...
A Lovely Evening with Das Pop, part 2 wordt een exclusieve akoestische tournee langsheen Vlaamse theaters tussen 22 november en eind december 2012. Het zijn de voorlopig laatst ingeplande concerten van de band. Das Pop, bestaande uit Bent Van Looy (piano/zang), Reinhard Van Bergen (gitaar), Niek Meul (bas) en Matt Eccles (drums) brengt voor deze speciale gelegenheid een strijkkwartet mee en zal zelf een aantal akoestische instrumenten bespelen (klavecimbel, gitaar, mandoline, banjo's en bongo's).

Op het programma staan de bekende Das Pop-nummers die in een nieuw, verrassend akoestisch jasje...
continue reading...
posted by HaleyDewit
Vanaf volgend jaar wordt er getekend aan een tv-serie rond Jommeke. De Vlaamse stripheld belandt zo in een internationale coproductie. Dat schrijft De Standaard.

In Vlaanderen verkopen we tegenwoordig net geen miljoen Jommeke-albums per jaar, zegt Alexis Dragonetti, CEO van uitgeverij Ballon Media. "Op een bevolking van 6 miljoen mensen is dat enorm. Toen we Jommeke in 2008 overnamen, was onze eerste bekommernis om de oplagedaling een halt toe te roepen. Nu dat gelukt is, willen we de strip uitbouwen in andere media, zoals in een audio-visueel project." "In de eerste plaats willen we de unieke...
continue reading...
Debby & Nancy's Warme Wintershow stopt ermee. Dat meldt vtm. Vanaf zaterdag 24 november 2012 wordt de Warme Wintershow vervangen door langspeelfilms.

"We zijn tot de conclusie gekomen dat de typetjes Debby & Nancy op de moeilijke zaterdagavond een te beperkt kijkerspubliek bereiken", zegt An Rydant, netmanager van vtm. "Er is dan ook een punt gezet achter de Warme Wintershow. Deze beslissing staat volledig los van het geloof in Peter en Stany en niets staat de ontwikkeling van nieuwe projecten met deze creatievelingen pur sang in de weg."
De mensen die reeds Warme Wintershow-tickets aangekocht hadden, zullen eerstdaags gecontacteerd worden door Music Hall. (Belga / ANA)
Na een stroom van klachten over kwaliteitsproblemen met zijn tweede dvd "Mijn Zwarte Parade" moet de stand-upcomedian Xander De Rycke meer dan 1000 verkochte dvd's terugroepen. De komiek denkt dat er iets fout is gelopen in het productieproces.

"Enkele dagen na de release kwamen de eerste problemen al aan het licht. Fans reageerden via websites en sociale media over haperingen. Bij een enkele klacht denk je aan een probleem met de dvd-speler, maar na enkele dagen werd duidelijk dat er een productiefout moet zijn geweest."
De problemen hebben vooral te maken met de bediening van de dvd-menu's....
continue reading...
De groep is genomineerd in de categorie 'Doorbraak 2012'. Hun EP 'People of Galicove' ligt al een tweetal maanden in de winkel en de voorbije weken werd de groep overdonderd door heel wat lovende recensies. En om het succes helemaal compleet te maken stond hun hit "Duquesne's Horse" 14 weken onafgebroken in De Afrekening.

In de stortvloed aan groepsnamen die bestaan uit een persoonsnaam plus een dier vallen Geppetto & The Whales in positieve zin op. Het vijftal biedt een Belgisch weerwoord aan de pastorale folkrock-revival die in gang werd gezet door Bon Iver en Mumford & Sons, met radiohits als "Juno" en "Duquesne's Horse" als resultaat. Producer van hun (ook op vinyl verschenen) EP "Galicove" is de bedrijvige Pascal Deweze, één helft van Broken Glass Heroes! Afwachten of ze nu ook op de MIA's kunnen triomferen. (Belga / DLA)
Op het internet circuleerden zondag berichten dat zanger Gotye overleden zou zijn. De ster haastte zich door snel op sociale netwerksite Twitter te laten weten dat hij springlevend is.

De Australische Belg Wouter De Backer werd wereldberoemd door de hit 'Somebody That I Used to Know'. Ondermeer op de website van CNN werd gemeld dat hij op 32-jarige leeftijd was overleden. Hij zou zelfmoord gepleegd hebben door zichzelf een kogel door het hoofd te schieten. Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje en de wereld begon stilaan te rouwen. Al gauw bereikte het bericht de superster en liet hij zijn bezorgde fans via Twitter weten "I'm not dead". (Belga / KAV)
Matthias Schoenaerts gaat eerlang zijn Hollywood-debuut maken. In een telefonisch interview met het VTM-programma 'Voor de show' bevestigde de Vlaamse acteur dat hij een rol zal spelen in 'Blood Ties', een film van regisseur Guillaume Cantet. Schoenaerts wist onlangs ook de internationale filmwereld van zijn talent als Vlaamse 'raging bull' te overtuigen door de Oscarnominatie voor de film 'Rundskop' (in de VS uitgebracht als 'Bullhead').

Dat Schoenaerts in de cast van 'Blood Ties' was opgenomen, wist het vakblad Hollywood Reporter reeds midden maart onder voorbehoud te melden. Op de website...
continue reading...
posted by HaleyDewit
Pukkelpop wordt dan toch afgelast. De organisatoren hebben besloten om het festival voor de rest van het weekend stop te zetten. Eerder had organisator Chokri Mahassine nog gezegd dat het muziekfestival vanmorgen opnieuw om 11 uur van start zou gaan.

"Pukkelpop is in diepe rouw. We voelen erg mee met de families en vrienden van de slachtoffers. Woorden schieten te kort. We kunnen ons er dan ook niet mee verzoenen om het festival verder te laten plaatsvinden", klinkt het. Het hevige stormweer dat het Pukkelpopfestival gisteravond teisterde, heeft ondertussen aan vijf mensen het leven gekost....
continue reading...
De Britse muzikant en producer Mark Ronson moest gisteren op Pukkelpop rennen voor zijn leven om uit de Chateau te geraken. Dat vertelt hij op de blogsite Tumblr.

Mark Ronson stond samen met zijn band in de Chateau naar de Smith Westerns te kijken toen de hel losbrak. "Iets als dit heb ik nooit eerder meegemaakt", schrijft hij op Tumblr. "Het dak scheurde en de verlichting en de steunpalen kwamen naar beneden. Mensen begonnen letterlijk voor hun leven te rennen. Eenmaal buiten werden we geteisterd door hagelbollen ter grootte van tennisballen. Wij waren bij de gelukkigen..."
Ronson drukt voorts zijn medeleven uit voor de slachtoffers en hun families. "Ik zal nog lang aan hen blijven denken", aldus de muzikant. (Belga / OSN)
De Belgische rockband dEUS heeft het concert op Lowlands in Nederland vrijdagavond opgedragen aan de slachtoffers die donderdagavond vielen tijdens het noodweer op Pukkelpop.

Zanger Tom Barman vroeg daar bij aanvang van het concert toestemming voor aan het publiek. Dat antwoordde met luid instemmend gejuich. De band speelde in de Alpha-tent.
Tijdens Pukkelpop kwamen donderdag vijf festivalgangers om als gevolg van het noodweer. Meer dan 140 mensen raakten gewond. Onder de slachtoffers zijn drie zwaargewonde Nederlanders. (Belga / LEE)
Sylvia Van Driessche is opnieuw zwanger en ditmaal voor echt. De hoofdredactrice van het jongerenblad Joepie en haar kersverse echtgenoot Jelle De Beule verwachten een tweede kindje samen.

De 34-jarige Van Driessche kondigde op 1 april tijdens een rechtstreekse uitzending van 'Idool' op vtm aan zwanger te zijn, maar dat bleek een grap. Dit keer maakt ze echter geen mopje: het kindje wordt in december verwacht. "We zijn superblij", zegt Sylvia in Het Nieuwsblad en De Standaard. "Ons zoontje Ellis (2) krijgt een broertje of een zusje."
Sylvia Van Driessche trad eind mei in het huwelijk met 'Basta'-gezicht Jelle De Beule. Ze zijn al elf jaar samen. (Belga / LEE)
België heeft geen enkele kans om het 56ste Eurovisiesongfestival te winnen als men afgaat op de inschattingen van de online goksites. Witloof Bay overtuigde de bookmakers naar alle waarschijnlijkheid niet, wat uiteraard niet betekent dat ons land niet doorstoot na de tweede halve finale donderdag.

De favoriet van de Britse gokhuizen is de 21-jarige tenor Amaury Vassili die op het festival de eer van Frankrijk verdedigt. De drie grootste Britse gokverenigingen rond Eurovisie plaatsen de Fransman, die in het Corsicaans zal zingen, allemaal bovenaan.
België bengelt echter onderaan het klassement....
continue reading...
Tijdens de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival 2011 heeft de Belgische a capella-groep Witloof Bay zich niet kunnen plaatsen voor de finale, aanstaande zaterdag in de Esprit Arena in Düsseldorf.

Van de negentien landen die aan de tweede halve finale deelnamen, kregen Estland, Roemenië, Moldavië, Ierland, Bosnië en Herzegovina, Denemarken, Oostenrijk, Oekraïne, Slovenië en Zweden een ticket voor de finale. Nederland viel net als België uit de boot.
Tijdens de eerste halve finale, afgelopen dinsdag, konden al tien landen zich plaatsen.
In de finale, overmorgen 14 mei, nemen 25 landen het tegen elkaar op. De vijf grote Eurovisielanden Spanje, Groot-Brittannië, Italië, Duitsland en Frankrijk - de grootste betalers - zijn automatisch gekwalificeerd voor de finale. (Belga / LEE)
posted by HaleyDewit
De film 'Ben X' van regisseur Nic Balthazar wordt bewerkt tot een musical. Dat maakte Musical van Vlaanderen bekend. De musical gaat pas in 2012 in de Capitole Gent in première, maar de voorbereidingen zijn nu reeds gestart.

'Ben X' gaat over een jongen met een autismespectrumstoornis, die gepest wordt op school en vlucht in de wereld van de computergames. De meermaals bekroonde film van Nic Balthazar uit 2007 is gebaseerd op het waar gebeurde verhaal van een jongen uit Gent, die zelfmoord pleegde door van het Gravensteen te springen. Dat verhaal is nu ook de inspiratiebron voor de musical...
continue reading...