Belgium Club
Join
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
posted by HaleyDewit
In de populaire serie Thuis op één keert Bram terug uit Ibiza. Het personage wordt gespeeld door Bert Verbeke. Bram is een populair personage in de serie en heel wat fans kijken uit naar zijn terugkeer.

Het is geleden van 26 oktober dat Bram nog te zien was in de serie. In die aflevering vertrok het personage met de noorderzon en liet hij alles en iedereen achter om naar Ibiza te trekken. Verbeke moest een tijdje zijn activiteiten in de serie Thuis stopzetten, vermits hij meespeelde in de musical Ben X en hierdoor enkele maanden niet beschikbaar was voor de populaire één-serie.
In Thuis mag Bram zich opmaken voor een stevig onthaal. In de serie is bekend geraakt dat zijn ex-vriendin Jana (gespeeld door Joy Anna Thielemans) zwanger is door hem. Hoe zal ze op zijn terugkeer reageren? (Belga / MVL)
Enkele politieke uitspraken van zanger Milow in een kranteninterview hebben aanleiding gegeven tot een politiek ruzietje op Twitter. In het bewuste interview zegt de zanger onder meer dat N-VA-voorzitter Bart De Wever "nog niks heeft verwezenlijkt". Een uitspraak die prompt enkele geprikkelde tweets uit N-VA-hoek opleverde. Politici van sp.a en CD&V leverden weerwerk.

Bij N-VA kunnen ze de politieke uitspraken van Milow in een interview met De Standaard blijkbaar maar weinig smaken. Volgens Kamerlid Peter De Decker is wat Milow zegt "onzin" en ingegeven door "pure commercie". Ook volgens...
continue reading...
In tegenstelling tot eerder aangekondigd treedt Shakira op zaterdag 9 juli niet op tijdens de 10e editie van TW Classic. Wel van de partij op de festivalweide van Werchter zijn Texas, James Blunt, The Faces ft Mick Hucknall, Selah Sue, Bryan Adams en Simple Minds. TW Classic grijpt terug naar de oorspronkelijke festivalformule van Rock Werchter met slechts één festivaldag, één podium en een selecte groep grote namen met een hitgevoelig palmares.

De afwezigheid van Colombiaanse zangeres Shakira is het gevolg van het feit dat ze eerder dan voorzien - half juni in Parijs - stopt met haar "The...
continue reading...
Cartoonist en kunstenaar Kamagurka is donderdag rond het middaguur in het Stedelijk Museum in Amsterdam begonnen aan een 'schildermarathon'. De komende 24 uur maakt hij onafgebroken schilderijen op zijn iPad. Die worden direct uitgeprint en opgehangen in de museumzaal waar hij aan het werk is.

Kamagurka wil zo'n drie werken per uur maken, ruim zeventig in totaal. Na afloop van de 'performance' zal hij de kunstwerken vernietigen. Helemaal verloren gaan ze echter niet. NRC Handelsblad komt namelijk met een speciale bijlage waarin ze te zien zijn.
Het project is onderdeel van Move It! @ TS2, een evenement over mobiele technologie en kunst. Wegens het optreden van Kamagurka is het Stedelijk de hele nacht open. (Belga / EYI)
De Vlaamse film "Rundskop" heeft ongeveer twee maanden na zijn release al 400.000 bezoekers naar de cinemazalen gelokt. Dat meldt Kinepolis Film Distribution.

"Rundskop" werd uitgebracht op 2 februari en speelt nog altijd in meer dan dertig zalen in heel Vlaanderen en Brussel. De film stond ook wekenlang op de eerste plaats in de Vlaamse box-office.
Op 13 april wordt "Rundskop" onder de titel "Tête de Boeuf" ook in Wallonië uitgebracht, iets wat volgens de distributeur heel uitzonderlijk is voor een Vlaamse film. Vanaf 26 mei is de film ook in de Nederlandse bioscopen te zien.
Matthias Schoenaerts, Jeroen Perceval, Barbara Sarafian, Sam Louwyck en Jeanne Dandoy spelen de hoofdrollen in de film van regisseur Michaël R.
Er waren gisteravond 2.344 personen te kort om het wereldrecord handen schudden in Gent te verbreken. Dat laat de organisatie weten na telling van de 2.924 aanwezigen. De wereldrecordpoging kaderde in de activiteiten rond de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie.

Twee studenten sociaal werk aan de Hogeschool Gent wilden op de Dag tegen Racisme een signaal geven. "En we zijn niet naïef", zei studente Sarah Tuytschaever op de Gentse Vrijdagsmarkt. "Een hand schudden is een teken van respect en van loyauteit." Op het startsein stonden de aanwezigen in duo's tegen elkaar en schudden...
continue reading...
posted by HaleyDewit
Concertorganisator Live Nation organiseert dit jaar geen Werchter Boutique op de festivalweide van Werchter. Dat zegt woordvoerster Nele Bigaré, die daarmee het nieuws bevestigt dat dinsdag in Het Belang van Limburg staat.

"Werchter Boutique is een avondfestival dat opgebouwd wordt rond één grote topact. Die is er dit jaar niet zodat het festival dit jaar geschrapt wordt. Volgend jaar staat het opnieuw op de agenda", legt Bigaré uit.
Werchter Boutique is een zusterfestival van Rock Werchter en TW Classic dat op 13 juli 2008 voor het eerst georganiseerd met namen als Santana, Crowded House, Doe Maar, James Blunt en Tokio Hotel.
Het was oorspronkelijk bedoeld als dagfestival voor de hele familie. Al het jaar daarop werd het echter een avondfestival met Madonna als topact. In 2010 stond Prince op het podium van Werchter Boutique. (Belga / LEE)
Selah Sue en Ozark Henry staan dit jaar op het podium van Rock Werchter. Voorts staan ook Seasick Steve, Brandon Flowers, Chase and Status, A-Trak, Jimmy Eat World en Jenny and Johnny op de affiche. De organisatie van het vierdaagse rockfestival maakte vrijdagochtend de acht nieuwe namen bekend.

Rock Werchter vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. Headliners zijn onder meer The Chemical Brothers en Linkin Park (30/6), Kings of Leon, Arctic Monkeys en The National (1/7), Coldplay en Portishead (2/7) en The Black Eyed Peas, Iron Maiden, Grinderman en de Kaiser Chiefs (3/7).
Voor vrijdag 1 en zaterdag 2 juli zijn er geen dagtickets meer beschikbaar. Alle andere festivaltickets zijn nog beschikbaar, al slinkt de voorraad zienderogen, benadrukt de organisatie. Tickets zijn te koop via Proximus Go For Music: 0900/260.60 en www.proximusgoformusic.be. (Belga / LEE)
De succesvolle comedyshow Mag ik u kussen? is vanaf half november ook op de Nederlandse televisie te zien. Productiehuis deMENSEN heeft het format van Mag ik u kussen? verkocht aan het Nederlandse productiebedrijf Skyhigh TV. Skyhigh TV en deMENSEN maakten vorige maand in opdracht van de AVRO een pilootaflevering van Mag ik u kussen? en die viel enorm in de smaak. De omroep bestelde bij Skyhigh TV meteen een reeks van negen afleveringen en zal die vanaf half november uitzenden op Nederland 3. Art Rooijakkers wordt de presentator.

Productiehuis deMENSEN, Canvas en Bart Peeters zijn uiteraard...
continue reading...
added by HaleyDewit
Source: showbizzsite.be
Het grootste Europese muzikale evenement komt eraan. Op 11 november zal de volledige music scene neerstrijken in Frankfurt voor wat nu al de show van het jaar belooft te worden.

MTV maakte vandaag de genomineerden bekend voor de jaarlijkse bekroning van de grootste muzikanten wereldwijd. Ook de Belgen worden op de muzikale wereldkaart geplaatst, dankzij hun nominatie voor de award.
Genomineerden MTV Europe Music Award for Best Belgian Act zijn Netsky, dEUS, Triggerfinger, Milow en Selah Sue.
Zal dEUS zichzelf opvolgen en voor de 2e keer de award mee naar huis nemen of stemmen jullie de Belgische DJ Netsky naar de Europese top?
Vanaf vandaag, maandag 17 september kan je stemmen voor alle categorieën van de EMA, door te surfen naar www.mtvema.com. Stemmen voor de EMA kan vanaf nu tot vrijdag 9 november 2012 23u59. (Belga / KAV)
Showbizz Bart zal dit najaar meedoen aan het nieuwe seizoen van Sterren op de Dansvloer. Hij kwam dat zelf vertellen in de ochtendshow op Q-music. En hij heeft er zin in, zo blijkt uit de enthousiaste tweet die hij de wereld instuurde. Dat meldt De Standaard.

Kürt Rogiers, de gastheer van de ochtendshow, zal samen met Francesca Vanthielen het nieuwe seizoen van Sterren op de Dansvloer presenteren. En hij had gevraagd om één deelnemer zelf te mogen aankondigen: Showbizz Bart.'Als je die aansluitende pakjes ziet, die afgestikte smokings, die glitter en glamour, dan denk toch je aan een persoon:...
continue reading...
De Nederlandse Taalunie schrijft een wedstrijd voor jonge lezers uit rond de Vlaamse dichter Leonard Nolens, laureaat van de Prijs der Nederlandse Letteren 2012. Onder meer de Vlaamse televisiemaker Lieven Scheire daagt deelnemers uit om een reclamecampagne te maken rond Nolens.

De Nederlandse zanger Spinvis roept jongeren tussen 16 en 21 jaar op een lied te maken op een tekst van Nolens. De hofmaarschalk van de Nederlandse koningin Beatrix verwacht een brief van de deelnemers van de wedstrijd. De opdrachten staan op de website www.prijsderletteren.org/jongeren, zo heeft de Taalunie meegedeeld....
continue reading...
Televisiemaker en komiek Lieven Scheire zal deel uitmaken van het vaste team van de actuaschow op het nieuwe VT4. Dat meldt SBS Belgium donderdag in een persbericht. Eerder raakte bekend dat Tom Lenaerts het programma zal presenteren en dat ook Christophe Deborsu, Sofie Lemaire en Gilles De Coster te zien zullen zijn in het programma.

"Ik heb al in vele hoekjes van het tv-landschap mogen spelen: ik heb fictie gemaakt, in De Laatste Show gezeten, een panelprogramma gepresenteerd,... Dit is weer een totaal nieuwe arena, en ik heb er bijzonder veel zin in", wordt Lieven Scheire geciteerd. "Voor...
continue reading...
added by HaleyDewit
video
belgium
neveneffecten
jelle de beule
lieven scheire
de laatste show
goed gevonden
ev 1
added by HaleyDewit
Source: showbizzsite.com
posted by HaleyDewit
De Engelse charmezanger Tom Jones (70), bekend van grote hits als "Delilah", "It's not unusual", "She's a Lady", "Kiss" en "Sex bomb", geeft op donderdag 28 juli in Tienen een concert in het kader van het Suikerrock-festival. Eerder die avond staat ook Soulsister op het podium, waarvan Tom Jones nog het nummer "Changes" coverde op het album "The Lead and How to Swing It".

Suikerrock viert dit jaar op 29, 30 en 31 juli zijn 25e verjaardag en kon voor deze feesteditie al heel wat ronkende namen aankondigen. Zo concerteert op vrijdag 29 juli Deep Purple samen met het 45-koppig klassiek orkest Neue Philharmonie Frankfurt. Ook Iggy Pop en Triggerfinger spelen die avond. Op zondag 31 juli staat de Zweedse formatie Roxette op het podium. (Belga / LEE)
Het blijft stormlopen voor de expo van F.C. De Kampioenen in het Centraal Station in Antwerpen. Al meer dan zestigduizend fans bezochten de expo, die eerder al twee keer verlengd werd. Om iedereen alsnog de kans te geven om van dichtbij kennis te maken met de wereld van F.C. De Kampioenen, werd besloten de expo een allerlaatste keer te verlengen tot 25 april 2011. Dat meldt de VRT.

Tijdens de paasvakantie van 9 tot 25 april is de expo elke dag open. Op andere dagen is de expo op woensdag, zaterdag en zondag open voor publiek. Na 25 april verdwijnt de expo onherroepelijk uit het Centraal Station. Tot dan krijgen alle fans van Boma en co dus nog een allerlaatste kans om een duik te nemen in de authentieke decors van de Kampioenen en een acteur uit de serie tegen het lijf te lopen. (Belga / LEE)
added by HaleyDewit
video
video
belgium
neveneffecten
jelle de beule
jonas geirnaert
man bijt hond
kabouter wesley
wat eten we vanavond?
added by HaleyDewit
Source: google