Belgium Club
Join
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
added by
video
belgium
neveneffecten
jelle de beule
lieven scheire
de laatste show
goed gevonden
ev 1
added by HaleyDewit
video
belgium
neveneffecten
jelle de beule
jonas geirnaert
man bijt hond
kabouter wesley
rode kruis
Gaston Berghmans is vandaag 85 jaar geworden. Zijn sketch met Joske Vermeulen is door de luisteraars van Radio 2 tot beste sketch van de komiek verkozen, zo meldt deredactie.be. Berghmans viert vandaag zijn verjaardag samen met zijn beste vrienden.

De afgelopen dagen konden de Radio 2-luisteraars stemmen op hun favoriete sketch. "Ik denk dat ze Joske Vermeulen kiezen", voorspelde Berghmans al in 'De Madammen' op Radio 2. In de alombekende sketch probeert collega Leo Martin tevergeefs om de heer des huizes aan de telefoon te krijgen, maar hij moet het doen met zoonlief Joske die alleen thuis is. De zin "Joske Vermeulen, Trammezandlei 122, Schoten" uit de sketch is ondertussen een klassieker geworden. De Joske Vermeulen-sketch is er een van de 360 die Berghmans in z'n carrière gemaakt heeft. (Belga / OSN)
De Belgische inzending voor het Eurovisie Songfestival zal optreden tijdens de tweede halve finale op 12 mei in Düsseldorf. Grote landen als Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, Spanje en Italië zijn rechtstreeks geplaatst voor de finale op 14 mei.

In totaal zijn er 38 landen die in twee halve finale-avonden zullen strijden om een plekje in de grote finale.
In de eerste halve finale op 10 mei treden volgende landen aan: Albanië, Armenië, Azerbeidzjan, Finland, Georgië, Griekenland, IJsland, Kroatië, Litouwen, Malta, Noorwegen, Polen, Portugal, Rusland, San Marino, Zwitserland, Servië,...
continue reading...
added by HaleyDewit
video
belgium
bert verbeke
onze wijn
Actrice Anne Somers (42) vecht donderdag voor de Leuvense arbeidsrechtbank haar ontslag aan bij haar voormalige werkgever, Studio A uit Boortmeerbeek. De actrice vertolkte sinds 2001 de rol van Véronique Van den Bossche in de populaire tv-soap Familie op VTM. In april 2012 maakte Studio-A, de makers van Familie, bekend dat de samenwerking einde mei 2012 zou stoppen. Anne Somers was nog tot midden oktober op het televisiescherm te zien als Véronique Van den Bossche. Over de manier waarop de samenwerking tot een einde kwam, verschenen in de media heel wat uiteenlopende en tegenstrijdige berichten....
continue reading...
video
airis
tomorrow i'll be ok
music video
belgium
Comedian en tv-figuur Bart Cannaerts gaat deze winter het nieuwe seizoen van het spelprogramma "De Pappenheimers" op VIER presenteren. Dat maakte de televisiezender vandaag bekend. Cannaerts neemt de fakkel over van Steven Van Herreweghe, die eerder bedenker en bezieler Tom Lenaerts opvolgde. Van Herreweghe presenteert dagelijks de quiz "rasters".

"Bart is absoluut de juiste man op de juiste plaats", aldus Lenaerts. "Het is een quiz waar je als presentator toch wat bagage voor nodig hebt. En hij heeft die brede algemene kennis, net als Steven Van Herreweghe en Erik Van Looy ook hadden. Bovendien...
continue reading...
Op zaterdag 17 maart wordt duidelijk met welk nummer Iris, de Belgische kandidate voor het Eurovisiesongfestival, in mei naar Azerbeidzjan trekt. Iris brengt die dag twee mogelijke songs voor het Eurovisiesongfestival in de special 'Eurosong 2012: een song voor Iris' op Eén.

De kijker beslist welk nummer het wordt en het resultaat wordt later op de avond bekendgemaakt in Vrienden Van de Veire op Eén. In een vijftien minuten durende special laat Peter Van de Veire, die Iris later op de avond ook te gast heeft in Vrienden Van de Veire, de twee mogelijke liedjes horen en stelt hij Iris voor...
continue reading...
Tijdens de 33ste editie van het Noordelijk Film Festival dat volgende week van start gaat in Leeuwarden, krijgt Matthias Schoenaerts de Award for Special Contribution to Northern Cinema. Omdat hij op dit ogenblik op de set staat van Jacques Audiards nieuwe film 'Rust and Bones', zal Schoenaerts de onderscheiding virtueel in ontvangst nemen op zaterdag 12 november.

De Nederlandse bekroning volgt razendsnel op de Heroes Award die Schoenaerts eerder in ontvangst mocht nemen in Moskou. Festivalprogrammator Rik Vermeulen heeft lovende woorden voor de bekroonde acteur: "Al een decennium lang bouwt...
continue reading...
Bij VRT-journaliste Martine Tanghe, nieuwsanker van Het Journaal op één, is onlangs borstkanker vastgesteld. Dat meldt de VRT vrijdagavond in een persbericht.

Martine Tanghe wordt volgende week geopereerd en begint daarna aan haar revalidatie. Ze zal zeker tot het voorjaar van 2012 afwezig zijn, aldus de VRT.
Bij Het Journaal zal haar afwezigheid in eerste instantie worden opgevangen door haar collega's. De drie nog resterende afleveringen van het consumentenprogramma 'Volt' dit najaar zullen door Kobe Ilsen alleen worden gepresenteerd, aldus de VRT die Martine Tanghe veel sterkte en een spoedig herstel toewenst. (Belga / PVO)
added by HaleyDewit
uploaded by watchmyvids0
video
belgium
alex agnew
de liefde
added by HaleyDewit
uploaded by watchmyvids0
video
belgium
alex agnew
muggen
added by HaleyDewit
video
gotye
hearts a mess
music
video
gotye
eyes wide open
music
video
belgium
gotye
somebody that i used to know
De Antwerpse strafrechter heeft Ilse Beyers, de hoofdredactrice en de verantwoordelijke uitgever van het weekblad "Dag Allemaal", veroordeeld omdat ze een recht van antwoord van acteur Gène Bervoets weigerde te publiceren. Ze kreeg een boete van 5.500 euro met uitstel en moet de antwoordtekst alsnog binnen de vijftien dagen publiceren. Ze moet Bervoets ook 100 euro schadevergoeding betalen per dag dat de publicatie uitbleef, en dat sinds zijn aangetekend schrijven.

Op 17 mei 2011 verscheen in "Dag Allemaal" een artikel waarin anonieme Ella-medewerkers vertelden dat Bervoets de sfeer op de...
continue reading...
De commerciële zender vtm rekent dit najaar op datingshows, comedy en talentenjachten, grotendeels gebaseerd op internationale formats. Sterkhouders worden onder meer 'The Voice', de vierde reeks van 'Mijn Restaurant' en 'Domino - De zoektocht'.

Dat er ook bij vtm met argusogen naar de nakende omwenteling bij VT4 en VIJFtv wordt gekeken, lijdt geen twijfel. "Het wordt een spannend jaar", verzekerde programmadirecteur Jan Segers donderdag. "Er staat vanalles te gebeuren in het medialandschap en het is belangrijk dat wij daarin onze eigen koers blijven varen."
Daarvoor rekent de commerciële...
continue reading...
added by HaleyDewit
video
belgium
music
belle perez
video
belgium
music
belle perez