HaleyDewit Club
Join
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
Hermione Granger
added by
Source: edited by flowerdrop
Hermione Granger Fan Art
fan art
photo
hermione granger
emma watson
harry potter
hermione fan art
fan art <3
harry potter film
Fanpup says...

This HaleyDewit fan art might contain business suit.

added by HaleyDewit
De Les Misérables-actrice Amanda Seyfried heeft een beetje last van nostalgische gevoelens. Meer bepaald naar de grote cupmaat die ze als vijftienjarige had. Ze moest in haar tienerjaren serieus afvallen om rollen te kunnen spelen in Hollywood-films, vertelt ze in een televisie-interview.

In de tv-show van Ellen DeGeneres vertelt de 27-jarige actrice dat ze zeker niet ontevreden is over haar lichaam.
"Ik ben op dit moment tevreden met hoe ik er uit zie. Eigenlijk doet het er voor mij niet toe. Maar wanneer je jong bent, kan je je schoonheid niet waarderen."
Toch vindt Seyfried dat ze als 15-jarige betere looks had dan nu.
"Eerlijk gezegd vind ik dat ik er veel beter uitzag toen ik 15 was. Ik had mooie, grote borsten maar toen ik in Hollywood ging werken, moest ik gewicht verliezen. En dan verlies je natuurlijk een cupmaat. Ik mis mijn grotere borsten niet omdat ze nogal in de weg zaten, maar het deed me er wel vrouwelijker uitzien." (Belga / Belga)
Van werkloze en alleenstaande moeder tot multimiljonair: het levensverhaal van J.K. Rowling, de schrijfster van de immens populaire "Harry Potter"-verhalen, spreekt tot de verbeelding. Haar levensloop wordt nu ook op het witte doek vastgelegd, in de tv-film "Strange Magic". De Australische actrice Poppy Montgomery, bekend van "Without A Trace", zal de rol van Rowling spelen, zo melden Britse media donderdag.

"Strange Magic" zal in maart in Canada worden opgenomen, omdat de filmbazen daar gebouwen hebben aangetroffen die sterke gelijkenissen tonen met het huis waarin Rowling in Edinburgh woonde toen ze de Potterboeken schreef. De mediaschuwe Rowling heeft echter geen toestemming gegeven voor de tv-biografie.
Ze verkocht wereldwijd meer dan 400 miljoen exemplaren uit de Potterreeks. Haar fortuin wordt geschat op 590 miljoen euro. Dat maakt van haar een van de rijkste vrouwen in Groot-Brittannië. (Belga / LEE)
added by smile19
Source: Made By smile19
video
multifandom
fanvid
De pasgetrouwde Kelly Clarkson wordt voor de eerste keer mama. De zangeres stapte vorige maand in het huwelijksbootje met Brandon Blackstock en maakte er nooit een geheim van dat ze een gezin wil stichten. Gisteren kondigde Clarkson het spannende nieuws aan op Twitter: "Ik ben zwanger!!! Brandon en ik zijn zo enthousiast! Beste vroege kerstcadeau ooit!" Vorige week nog wakkerde Clarkson de geruchten over een zwangerschap aan tijdens haar verschijning in 'The Late Show' met Jay Leno in Amerika, toen de gastheer haar vroeg naar haar kinderwens. De ster antwoordde "oefening baart kunst" en voegde er nog aan toe dat zij en haar nieuwe echtgenoot "het doen als konijnen." Vorige maand onthulde de winnares van American Idol dat het haar kerstwens voor 2013 was om voor de kerstvakantie zwanger te zijn. Ze is al stiefmoeder van de twee kinderen van haar man uit een vorige relatie. (Belga / Belga)
added by KarinaCullen
Source: KarinaCullen
added by KarinaCullen
Source: KarinaCullen
added by twilighter4evr
Source: twilighter4evr
added by twilighter4evr
Source: twilighter4evr
added by twilighter4evr
Source: twilighter4evr
added by HaleyDewit
Waarschuwing: als je Zinloos GeweldiG nog niet gezien hebt, en je wilt verrast worden, is het verstandig dit niet te lezen, want er staan heel wat details in.

Mijn excuses voor eventuele spelling en/of grammaticafouten.


Intro:

Zinloos GeweldiG. Geef toe, de titel alleen al spreekt aan. Lieven Scheire komt als eerste het podium op en begroet het publiek op een ietwat kinderlijke manier, wat meteen voor een gelaten sfeer zorgt. De oorsprong van de naam Neveneffecten is weliswaar op het internet te vinden, maar het klinkt allemaal veel interessanter, als het uit Lievens mond komt. Ook omdat je op...
continue reading...
added by HaleyDewit
Source: google
video
zonde
vd
zendtijd
added by HaleyDewit
This must be their funniest music video ever xD
video
westlife
bop bop baby
music video
added by HaleyDewit
video
dancing with the stars
australia
season 10
esther anderson
samba
home&away
added by HaleyDewit
video
added by flowerdrop
added by HaleyDewit
video
post malone
circles
lyrics