Ieva Club
Join
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
Padaryti Jūsų Motinos diena švęsti su juokingas poema


Gėlės buvo tradicinio ir labiausiai paplitusių metinės Motinos diena.

Bet jūs galite padaryti jūsų tipiškų šventė didesnis raštu juokingas Motinos diena eilėraštis. Tai kainuoja šiek tiek pridedant daug papildomų specialiuosius pranešimus, parodyti savo meilę ir dėkingi mamai. Ji bus nustebinti ir ilgai prisiminti jį.
sukurti juokingas Motinos diena eilėraštį, jums dovana, kuri yra asmeninė ir išraiškingas, kad bus maišoma jūsų mama emocijas per bendrą atmintį ir juoko. Daugiau nei tuo metu, kai pinigai yra trumpas, arba jūs tiesiog nenorite pridėti prie atostogų Komercializmas, tai kaip dovaną eilėraščio tiesiog prasminga.

Daugeliui žmonių, rašyti eilėraštį jaučiasi sunki užduotis, tačiau ji neturi būti. Pradėti užrašyti keletą minčių, išreikšti kaip jūs manote apie savo motiną ir, kaip ji rūpinasi iš jūsų. Kitas užsirašyti kai juokingas istorijas, kurios atsitiko su jus abu dalyvauja. Jei galite sutrumpinti kai istorijas ir mintimis, turėsite eilėraščio pradžios. Tada, laikykite redagavimo ir jie bus suformuluoti iš naujo tam tikrą ritmą žodžiai. Jei jūs pakankamai kvalifikacijos, galite pabandyti rimuotas eilėraštis linijų galuose, tačiau tai nėra būtina.

Jei jaučiate, kad esate puikus rašytojas, tai neturėtų jūsų sustabdyti. Pagalvokite, draugui ar šeimos nariui, kuris turi raštu ir paprašyti, kad jie parašyti jums eilėraštį. Priminkite jiems, kad jie galėtų juo naudotis taip pat. Arba, jūs galite samdyti ką nors sukurti eilėraštį iš Craigslist arba iš interneto paslaugų, pavyzdžiui, Elance.com ar Guru.com

Kai eilėraštis, įsigyti kortelę arba kai kurių stacionarių. Kortelės neturėtų turėti jokių iš anksto atspausdintas žodžiai jį taip, kad jūsų juokinga Motinos diena eilėraštis gauna visas dėmesys. Atsargiai parašyti savo eilėraštį į kortelę ranka ir įdėkite jį į voką, tavo motina. Šiame skaitmeninių technologijų amžiuje, ranka prozos kūrinys yra labai reti ir numato, kad visi taip būtinas asmens liesti.

galutinis liesti, būti tikri, derinti savo eilėraštį gėlės, visų tradicinių Motinos diena dovanos. Žinoma, raudonas rožes pripažino, išreikšti meilę, tačiau bet gerai padaryta kvapnių ir spalvingų gėlių puokštė bus puikiai papildo jūsų poemos. Jei norite, tavo motina vakarienei, ar likti ir virėjas. Ji taip puikiai BŽŪP fantastišką Motinos diena
added by Miraaa
added by Miraaa
added by Ieva0311
added by Ieva0311
added by Ieva0311
added by Ieva0311
added by Ieva0311
added by Ieva0311
added by niny_5
added by Gretulee
added by Gretulee
added by Ieva0311
added by Ieva0311
added by Ieva0311
added by Ieva0311
added by GDragon612
added by Ieva0311
added by Ieva0311
added by Ieva0311