Laptop Batteries you like Club
Join
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
posted by pcaccu
Toshiba blijft het proberen op de tabletmarkt. Aan de ene kant link vrij logisch als je ziet dat de verkoop van tablets in 2011 274 procent hoger lag dan in 2010. De markt zit dus in een enorme groei en zorgde er zelfs voor dat de pc-markt nog slechter presteerde. Geen wonder dus dat veel technologiebedrijven hier een graantje van mee willen pikken.
Er is echter één probleem voor deze bedrijven; Apple. Het Amerikaanse bedrijf heeft namelijk 61 procent van de tabletmarkt in handen met zijn populaire iPad. Wat we dan ook veel zien is dat bedrijven met link een tablet op de proppen komen met nogal wat uiterlijke kenmerken van de iPad, zo ook Toshiba. De eerste poging met de Folio 100 was geen daverend succes, gelukkig was de eind 2011 uitgebrachte AT100 een hele verademing en wist ons aardig te verassen.
Samsung is inmiddels bekend om haar diverse mobiele high-end producten, zoals de Galaxy Tab 10.1, Galaxy Note en de Samsung Galaxy S II. Het Zuid-Koreaanse technologiebedrijf biedt echter niet alleen producten voor consumenten met een wat dikkere portemonnee. Ook voor degenen die niet zoveel link geld te besteden hebben heeft Samsung uiteenlopende producten. De Samsung Galaxy TXT is daar een goed voorbeeld van.



De Galaxy TXT is een smartphone die tot het low-endsegment behoort. Als je de specificaties op een rijtje zet, zie je onmiddellijk op welke punten Samsung geld heeft bespaart. Zo heeft dit toestel een TFT-touchscreen met eenlink resolutie van 320 x 240 pixels. Ook de single-coreprocessor van 832 MHz is een heel stuk minder dan de huidige high-end smartphones.



Onlangs onderwierp Techzine de Galaxy Y al aan een uitvoerige test. Wie dat toestel vergelijkt met de Galaxy TXT, ziet qua uiterlijk grote verschillen. Zo beschikt de Galaxy TXT over een qwerty-toetsenbord en is het scherm aanzienlijk kleiner. Of dit een verbetering is ten opzichte van de Galaxy Y lees je in deze review. Nu heeft Toshiba een aantal maanden na de AT100 de AT200 uitgebracht. Wij zijn dan ook erg benieuwd of Toshiba opnieuw een grote stap voorwaarts heeft gemaakt. Het Japanse bedrijf heeft de tijd gehad nog eens goed naar de concurrent te kijken. Toshiba heeft het voor elkaar gekregen om de AT200 slechts 7,7 millimeter dik te maken, waardoor dit de dunste tablet op de markt is en het toch een uniek 'selling-point' heeft.
Ten opzichte van de AT100 zijn er uiteraard weer enkele verbeteringen doorgevoerd. De vormgeving heeft een flinke make-over gekregen en ook de hardwarespecificaties zijn op geschroefd. In plaats van een 1.0 GHz processor heeft Toshiba de AT200 van een 1,2 dual-core processor van Texas Instruments voorzien. Er is echter wel afscheid genomen van een fullsize USB- en HDMI-poort, vanwegelink de extreem dunne behuizing. Hiervoor zijn gelukkig wel micro-varianten voor terug gekomen. Ook is de SD-poort ingeruild voor een microSD-poort.
In Europa is er slechts één variant van de AT200 te koop. Wij zullen het moeten doen met het 16 GB model. De tablet heeft een adviesprijs van 479 euro meegekregen.
Danzij de geactiveerde Intel grafische kaart biedt de Dell Precision M4600 een ruime keuze aan conversiemogelijkheden. De Intel Core i7-2920XM heeft genoeg kracht om video's te converteren, en benut daarbij bijna het volledige systeem (89% CPU link  belasting). Tegelijk andere taken uitvoeren is slechts tot op zekere hoogte mogelijk. Minder systeembelasting is vereist bij Intel Quick Sync-technologie, of Nvidia CUDA processors. Veel programma's ondersteunen al een van deze GPU conversieopties, en verlagen de belasting van de CPU lading aanzienlijk met continue hoge prestaties (11-29%)....
continue reading...
Toshiba Satellite L830-10F Produkteinschätzung
Der kleine, im 16:9-Format gehaltene Bildschirm des Satellite L830-10F löst mit 1366 x 768 Pixeln auf. Im Inneren werkelt ein Intel Core i3-2367M Prozessor mit 1,4 GHz und 4 GB RAM link. Toshiba spendiert seinem Subnotebook darüber hinaus gleich zwei USB 3.0-Schnittstellen für einen schnelleren Austausch von Daten. Die unverbindliche Preisempfehlung des mit eingelegtem Akku rund 2 kg schweren Gerätes beträgt 699,- Euro.

Das komplett in weiß gehaltene Gehäuse des Toshiba Satellite L830-10F gefällt und wirkt optisch recht edel link. Das Anschauen...
continue reading...
added by pcaccu
Ne court-circuit. Un court-circuit peut causer des dommages graves à la Batterie dell xps 17. Pensez à enlever la Batterie dell xps 17 14-pouces à partir d'un ordinateur portable lors de l'exécution sur le pouvoir fixe.
video
batterie
chargeur
dell
xps
17