CreepyM Club
Join
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
Sunt sigur că până acum ați auzit de show-ul TV al copiilor ”Să înceapă aventura” . Este foarte popular. Trebuie să recunosc, eu însumi sunt un mare fan al show-ului! E un show drăguț cu o poveste bună, care este mai mult decât pot spune despre o mulțime de desene animate în aceste zile.

Dar… povestea din spatele show-ului este destul de deranjantă.

Finn a fost un băiat de 13 ani care era extrem de singur: fără să aibă prieteni și fiind ignorat de mama lui, care avea un timp dificil încerând să-l sprijine cu două slujbe. Singurul lui prieten a fost câinele său loial, Jake. Câțiva ani mai târziu, Jake a murit de bătrânețe. După trecerea lui Jake, Finn a devenit extrem de deprimat și a încercat să se sinucidă prin supradozare. În loc să moara, totuși, el a intrat în comă și a fost blocat în spital. Medicii s-au temut că nu se va trezi din comă. Din păcate, părea ca aveau dreptate, așa ca Finn nu s-a trezit din comă, blocat într-un vis perpetuu, o lume fantastică în care Finn visa pentru totdeauna.


În această lume, Finn și Jake au mers în aventuri nebune pentru a salva prințese care au fost îndrăgostite nebunește de Finn. Jake a avut o prietenă pe nume Domnișoara Unicubeu, care a fost un unicorn colorat în curcubeu care vorbea numai coreeană (care a dus la cauza că doar Jake o înțelege). Finn, cu toate acestea, a fost în dragoste cu Prințesa Gumiță, care a condus Împărăția de zahăr, dar ea nu s-a putut decide dacă Jake a fost prietenul ei sau iubitul ei, care a dus la o sursă constantă de frustrare pentru Finn. cel mai mare rival al său a fost Împăratul Gheții, un rege rău, care a condus Împărăția de gheață și care a fost supărat și deprimat pentru că era mereu singur, așa că a răpit printese pentru “plăcere” . Împăratul Gheții a avut o gelozie intensă pentru Finn, deoarece prințesele îl iubeau atât de mult.

Mai multe și mai multe personaje au intrat în imagine. Mai multe personaje bomboane, mai multe obiecte vorbitoare neînsuflețite, și mai multă aventură. Finn a devenit complet nebun. Nu a fost imaginația unui simplu copil. Finn ar rămâne în comă până în zilele lui de moarte având aventuri cu câinele său mort Jake, fără să îmbătrânească, fără să se schimbe vreodată. A fost pentru totdeauna. Să înceapă aventura!
Toată lumea îl iubeste pe Curaj, dar mai exact cine este el? Este un câine fricos care face orice ca să-și protejeze casa, Nicăieri. Unde este Nicăieri? Este un loc unde nu este nimic? Nimeni? Nici o speranță? Poate iadul?
Curaj iși protejează casa si are grijă ca nimeni sa nu o ranească pe Miuriel. Stapanul lui stă in scaun si uraște orice și pe oricine. Nu stie decât ură, ciudă si lăcomie.
Ori de câte ori ceva rău vine sa atace orașul Nicăieri, Curaj ripostează, tinând casa lui Eustache in siguranță.
Curaj va ramâne pentru totdeauna în iad pentru a-și proteja casa, pastrând in siguranță omenirea (Muriel) față de rău, stapanul lui Satana (Eustache) va domni si va urî peste tot în iad. El este prins in mijlocul iadului caruia ii spune casa.
Era ziua mea de naștere, eu și cu părinții mei ne-am dus să cumpărăm un cadou pentru mine. Mie îmi plăceau foarte mult anime-urile, favoritul meu fiind Dragon Ball Z. I-am implorat pe părinții mei să-mi cumpere un CD care cuprindea toate episoadele Dragon Ball Z. Până la urmă au acceptat și mi-au zis că îl vor cumpăra doar pentru că astăzi este ziua mea. Vă imaginați că părinții mei erau greu de suportat și cu greu îmi cumpărau lucruri grozave. După ce am ajuns acasă, am deschis computer-ul meu și am introdus CD-ul în computer.
CD-ul conținea toate cele 291...
continue reading...